SMS anti-phishing (for Huawei-enheder uden Google Play-tjenester)

Funktionen SMS Anti-Phishing vil give dig besked, hvis du modtager en SMS-besked, der indeholder links til skadelige og spoofede websteder.

Denne funktion er kun tilgængelig for Huawei-enheder, der ikke har Google Chrome-browser installeret. På enheder, der har Google Chrome-browseren, er der en udvidet version af denne funktion tilgængelig (se Sikre meddelelser).

Tekst-anti-phishing er tilgængelig i abonnementerne Standard, Plus og Premium for Kaspersky-appen.

SMS Anti-Phishing bruger Kaspersky Security Network til at tjekke links i SMS-beskeder.

For at tjekke links i SMS-beskeder:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på SMS anti-phishing .
  3. Slå knappen SMS anti-phishing TIL.

SMS Anti-phishing er slået til.